WELKOM OP DE CAMPING OASIS Palavasienne

Gelegen in Lattes in het hart van de Languedoc, de camping Oase Palavasienne biedt de mooiste van de Middellandse Zee

Situated een steenworp afstand van het strand en Montpellier, deze vredige haven heet u welkom voor een tussenstop tussen de zon en het water genoegens.
Ontspan en laat ons daar leiden ... en ja, dan is er bij de ingang van een schaduwrijk park vol met palmen, waar een heerlijke frisheid heerst. Voordat u gaat genieten van de bar of het restaurant laat u in verleiding en duik te geven in deze groene oase het bezit van een 200 m² verwarmd zwembad! Wees je bewust van niet missen onze activiteiten en shows: de weg van de cartoons voor de jongeren, een cabaret sfeer en het schuim feest voor de volwassenen! Neem de tijd en maken een pauze om ons eigendom te genieten en rondkijken de Grande Bleu de kust en al de stranden ... zon en cicaden zo veel als u wilt!

U kunt het huren van een stacaravan met terras en plancha om gezellige momenten met je vrienden of je familie te delen. Wij bieden ook plaatsen waar je kunt instellen tenten. De vier sterren van onze camping te garanderen comfort en een uitzonderlijke gekwalificeerde dienst die van uw vakantie te maken door de Mediterrane kust een onvergetelijk moment van ontspanning en geluk.

Tot ziens!

The Oasis Palavasienne team

Camping l'Oasis Palavas promo 1
Camping l'Oasis Palavas promo 3
VideoCamping l'Oasis Palavas promo 4

Back to Top